CONTRA COSTA COLLEGE Planning Committee Agenda

Date: Dec 7, 2018 Time: 12:30-2:30 PM Location: SAB 211

Invited: Beth, Katie, Trung, Vanna; Monica, George, Jason, Evan,

Mayra; MaryKate, Brandy Gibson, Elizabeth, Liz;

Katrina, Tish

Time		Item	Facilitator(s)	Outcome(s)	Notes
1.	12:30-	Greetings and	Mayra		
	12:35pm	Introductions			
		5 min			
2.	12:35-	Review charge and	Katie,		
	12:45pm	scope of committee,	Dr.		
		confirm committee	VanderWoude		
		membership, words			
		from Dr. VanderWoude			
		10 min			
3.	12:45-	High-level overview of	Mayra & Beth		
	12:55pm	2017-18 work (Strategic			
		Plan and Program			
		Review Validation)			
	10.55	10 min		5 11 1	
4.	12:55-	Accreditation, Student	Mayra	Build awareness of	
	1:15pm	Equity & Achievement		the committee's role	
		Program, and Student		and responsibilities	
		Equity Plan		in these institutional	
_	1.15	20 min	Marine Detle	activities	
5.	1:15-	Strategic planning	Mayra, Beth,	Knowledge of 4	
	1:35pm	work, deeper dive	and Katie	objectives and	
		20 min		strategies, accomplishments	
6.	1:35-	7. Review validation work	Beth and Katie	ID campus-wide	
0.	2:20pm	from 2016-18	betti aliu katie	trends in narratives	
	2.20μπ	45 min		and	
		43 111111		recommendations,	
				develop	
				recommendations	
				for alignment with	
				strategic objectives,	
				develop	
				aevelop	

			recommendations for validation team training, and identify procedure improvements needed for 2018-19
8. 2:20- 2:30pm	9. Close, review action items, and determine next steps 10 min	Mayra	Next Meeting Fri, Feb 1 st 12:30-2:30pm

Ongoing Action Items

•

Parked questions for future meetings

•